I will never be clean again -Naglar i ögonvrår/Mina öron blöder/Det rann även om jag hade plåster/Tänk om jag kunde krama sönder mitt pannben/Som om ingenting var/Det stramade alltid lite för hårt/Gå upp ur sängen/Man kunde gömma det i lådan för där tittade ingen/Skuggor som dansar/Papper kunde man också/Fast allt syntes/Så var det ingen som såg/För det ville ingen/För det spelade/Ingen roll/As we all fall down/Ett hjärta på mitt suddgummi/Måla med rött på rött/Och det var inte färg/För det kom inifrån/And it's too late/Sönderbitna fingrar/Schackrutor/En tom väska/Another day like today and I'll kill you/Det fungerade alltid/Fast aldrig/Kanske var det bara fel/I must fight this sickness/Find a cure/I must fight this sickness/Vakna


Sing out loud: we all die

Med fingrarna trycker jag in tårarna i ögonen igen. Det fungerar. Sedan vrider jag upp volymen och go on go on, just walk away/go on go on, your choice is made/go on go on, and disappear/go on go on, away from here för att det hjälper, för att mitt hjärta svävar i väg då. Det ligger en tavla bredvid min arm, den handlar om att flyga. Blodsillusioner, ja, men kanske är jag starkare den här gången. Spotify spelar bara låtar om dig, oss, vi, mig, du. Och jag vet inte om du vet det men jag visste hela tiden att du skulle försvinna för det sa en annan sång en annan gång för länge sedan och jo mönstret stämmer och kanske är det allt det handlar om, vad vet jag men trummorna skrämmer mig och det är så mörkt nu?

Bara en låt bara en låt bara en låt bara en låt bara en låt bara en låt bara en låt bara en låt.


I want the sky to fall in, I want lightning and thunder, I want blood instead of rain, I want the world to make me wonder, I want to walk on water and take a trip to the moon.